ISO 37001

Системи управління щодо протидії корупції

Ми допомагаємо зробити комплексний аналіз системи управління щодо протидії корупції, коректно поставити завдання, знайти та реалізувати оптимальне рішення з метою отримання сертифікату ISO 37001 у найкоротші терміни.

Ассистем Консалтинг

Виконуємо весь комплекс заходів щодо сертифікації організацій та підприємств на відповідність стандарту ISO 37001, національна версія цього міжнародного стандарту має назву: ДСТУ ISO 37001:2018 Системи управління щодо протидії корупції. Вимоги та настанови щодо застосування (ISO 37001:2016, IDT).

Правильно сформульовані завдання значно скорочують шлях до мети.
Визначте для себе та виберіть, що саме на даний момент необхідно Вашій організації?

Потрібен сертифікат ISO 37001

Отримати сертифікат ISO 37001 із найменшими витратами.

Ми пропонуємо комплексні рішення сертифікації Вашої організації, яке завершується отриманням необхідного сертифікату.

Читати далі …

Потрібна ефективна система управління щодо протидії корупції

Розробити та впровадити ефективну щодо протидії корупції.

Ми пропонуємо комплексні рішення сертифікації Вашої організації, яке завершується отриманням необхідного сертифікату.

Читати далі …

Якщо Ви вперше зіткнулися з необхідністю отримання сертифіката ISO 37001 або задумалися про те, як покращити та систематизувати роботу Вашої організації, тоді стаття, що знаходиться нижче, буде Вам цікава.

Дізнатися більше про стандарт ISO 37001 та cистему управління щодо протидії корупції

ISO 37001 – установлює вимоги та надає настанову для встановлення, упровадження, підтримки, перегляду та вдосконалення системи управління щодо протидії корупції.

ISO 37001 застосовують лише до хабарництва. Він установлює вимоги та надає настанови щодо системи управління, яка призначена допомогти організації попередити, виявити та реагувати на хабарництво, виконувати закони щодо протидії корупції та добровільні зобов’язання, які можуть бути застосовані до її діяльності.

ISO 37001 не стосується конкретно шахрайства, картелів та інших правопорушень, пов’язаних з антимонопольним законодавством та конкуренцією, відмиванням грошей та іншими видами діяльності, що належать до корупції, хоча організація може вибрати варіант розширення сфери застосування системи управління, долучивши до неї зазначену діяльність.

Вимоги ISO 37001 є загальними і призначені для застосування всіма організаціями (або частиною організації), незалежно від типу, розміру та характеру діяльності, а також у державних, приватних або неприбуткових галузях економіки. 

Для початку робіт необхідно зв’язатися з нами: зателефонувати, написати листа або заповнити заявку на розробку системи. У будь-якому випадку, перш за все ми з Вами визначимо головну мету співробітництва та виробимо план дій щодо вирішення конкретних завдань, для цього нам необхідно спілкуватися з Вами.

Контакти