HACCP (ХАССП)

Система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок

Ми допомагаємо зробити комплексний аналіз системи ХАССР, коректно поставити завдання, знайти та реалізувати оптимальне рішення за потребою  отримати сертифікат ХАССП у найкоротші терміни.

Ассистем Консалтинг

Виконуємо весь комплекс заходів щодо підготовки та сертифікації організацій на відповідність вимогам ХАССП, національна версія цієї міжнародної методології затверджена у вигляді Наказу № 590 від 01.10.2012 Міністерства аграрної політики та продовольства України “Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)”.

Правильно сформульовані завдання значно скорочують шлях до мети.
Визначте для себе та виберіть, що саме на даний момент необхідно Вашій організації?

Потрібен сертифікат НАССР (ХАССП)

Отримати сертифікат ХАССП із найменшими витратами.

Ми пропонуємо комплексні рішення сертифікації Вашої організації, яке завершується отриманням необхідного сертифікату.

Читати далі …

Потрібна ефективна система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок

Розробити та впровадити ХАССП.

Ми пропонуємо комплексні рішення сертифікації Вашої організації, яке завершується отриманням необхідного сертифікату.

Читати далі …

Якщо Ви вперше зіткнулися з необхідністю отримання сертифіката ХАССП або задумалися про те, як покращити та систематизувати роботу Вашої організації, тоді стаття, що знаходиться нижче, буде Вам цікава.

Дізнатися більше про методологію ХАССП

HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point) — система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок.

Принципи HACCP — це визначення, спостереження та управління небезпечними чинниками в критичних контрольних точках (ККТ) виробничого процесу.

Визначають сім принципів НАССР:
1) Проведення аналізу небезпечних факторів.
2) Визначення критичних контрольних точок.
3) Встановлення граничних значень.
4) Введення системи контролю за ККТ.
5) Встановлення коригувальних дій, що їх необхідно вжити, коли спостереження свідчать, що певна ККТ виходить з-під контролю.
6) Встановлення процедури перевірки для підтвердження того, що система HACCP працює ефективно.
7) Розроблення методів документування всіх процедур і ведення записів, пов’язаних із застосуванням цих принципів.

 

 

Контакти