ISO 22000

Системи управління безпечністю харчових продуктів.

Ми допомагаємо зробити комплексний аналіз системи управління безпечністю харчових продуктів, коректно поставити завдання, знайти та реалізувати оптимальне рішення з метою отримання сертифікату ISO 22000 у найкоротші терміни.

 

Ассистем Консалтинг

Виконуємо весь комплекс заходів щодо сертифікації організацій та підприємств на відповідність стандарту ISO 22000, національна версія цього міжнародного стандарту має назву: ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT).

Ми допомагаємо зробити комплексний аналіз системи управління організацією, коректно поставити завдання, знайти та реалізувати оптимальне рішення, внаслідок чого організація отримує сертифікат ISO 22000 у заплановані терміни.

Правильно сформульовані завдання значно скорочують шлях до мети.
Визначте для себе та виберіть, що саме на даний момент необхідно Вашій організації?

Потрібен сертифікат ISO 22000

Отримати сертифікат ISO 22000 із найменшими витратами.

Ми пропонуємо комплексні рішення сертифікації Вашої організації, яке завершується отриманням необхідного сертифікату.

Читати далі …

Потрібна ефективна Система Керування Безпечністю Харчових Продуктів (СКБХП)

Розробити та впровадити ефективну СКБХП.

Ми пропонуємо комплексні рішення сертифікації Вашої організації, яке завершується отриманням необхідного сертифікату.

Читати далі …

Якщо Ви вперше зіткнулися з необхідністю отримання сертифіката ISO 22000 або задумалися про те, як покращити та систематизувати роботу Вашої організації, тоді стаття, що знаходиться нижче, буде Вам цікава.

Дізнатися більше про стандарт ISO 22000 та систему керування безпечністю харчових продуктів

ISO 22000 – міжнародний стандарт, у якому сформульовані вимоги до системи управління безпечністю харчових продуктів будь-якого підприємства. 

Вимоги стандарту ISO 22000 базуються на розумінні того, що безпечність харчових продуктів пов’язана з наявністю небезпечних чинників викликаних харчовими продуктами у момент споживання їжі (прийомом її споживачем). Оскільки виникнення небезпек від харчових продуктів може відбутися на будь-якій стадії ланцюга виробництва та споживання харчових продуктів, важливим є адекватний контроль протягом усього цього ланцюга. Таким чином, безпека харчових продуктів гарантується об’єднаними зусиллями всіх учасників ланцюга виробництва та споживання харчових продуктів.

 Сертифікація на відповідність вимогам ISO 22000 проводиться виключно на добровільній основі. Видається терміном на 3 роки. І протягом усього цього часу орган із сертифікації щорічно проводить інспекційний контроль сертифікованого підприємства.

Якщо ви зацікавлені у сертифікаті ISO 22000 – звертайтесь до нас. Наші спеціалісти проведуть безкоштовні консультації, допоможуть в отриманні цього документа. Можливе проведення робіт під ключ. Для отримання сертифіката ISO 22000 не обов’язково відвідувати наш офіс. Всі питання можуть бути вирішені інтерактивно: електронною поштою або телефоном.

Контакти